Headerbild

Kategorier

Nu rullar vi igång årets "Skoj på hoj"!!

2024-04-30 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vinn en cykel från Stenströms cykel! I år växlar vi upp arrangemanget då vi även har kontroller i den södra delen av kommunen.

Skoj på hoj innebär att du per cykel (eller till fots) besöker 30 kontroller runt om i kommunen. I Hallstahammar hittar du kontrollpunkterna från kanalområdet och ut i Bergs socken. Besök gärna sommarkaféet i Björsbo skola när ni är ute och cyklar. Skanna QR-koden vid kontroll 4 för mer information.

I de södra delarna av kommunen finns det kontroller från Sörstafors ner till Borgåsund.

Besök gärna våra sponsorer när ni är ute.

Varje kontroll ska matchas ihop med rätt foto som finns på fotobladet. När du har tagit minst 25 kontroller så är du med i utlottningen av en standardcykel från Stenströms cykel samt presentkort från våra övriga sponsorer. Aktiviteten pågår tom 30 september. Så pumpa däcken, ta på cykelhjälmen och ge er ut i naturen. I dagsläget kan du köpa Skoj på hoj på följande ställen:

Stenströms Cykel, ICA Matkassen, Shop Esmeralda, Åsby Kött och Vilthandel, Hemköp i Kolbäck, Direkten i Kolbäck, Markan i Strömsholm, Hjärtpunkten i Kolbäck samt vid vår klubbstuga vid Motionscentrum Gråstensvägen 6.(Skidbacken). Betalas med Swish 150 kr.

Mer info med bland annat vinstplan finns här: Skoj på hoj - Hallstahammars OK - KlubbenOnline