Headerbild

Naturpasset 2021

2021-05-10 i Allmänt

Dags igen för orientering!

 Nu är skogen beredd att ta emot Dig för en helt Coronasäker aktivitet där man lätt kan hålla avstånd trots att man kanske har sällskap med någon. Det är orienteringsklubbens ”Naturpasset” som drar igång igen. From den 29 mars finns sammanlagt 40 kontroller att besöka i Kvarnskogen och i skogen mellan Bergbron och Vretbacken. Vissa områden är fantastiskt vackra med skog som påminner om en ”pelarsal”, där det är lämpligt att bara stanna upp en stund och njuta av naturen. Andra områden har fina stigar som passerar längs myrmarker. Några kontroller finns vid kulturminnen, som t.ex. kolbottnar och vid en större kojruin.

Man behöver inte ha bråttom eftersom skärmsökandet pågår till 15 sept. Som vanligt deltar man i utlottning av presentkort om man lämnar in ett ifyllt startkort.

Kartor med kontroller och beskrivningar finns att köpa för 100 SEK hos Stilmark (kontant eller Swish) och vid HOK-lokalen vid motionscentrum (Självservice med Swish vid brevlåda). Välkomna till skogs, hälsar Hallstahammars OK.